joi, 31 octombrie 2013

Rihanna si-a tatuat mana dreapta

La inceputul acestei luni, in timpul concertului ei din Noua Zeelanda, Rihanna a vizitat un salon de tatuaj din Auckland, specializat in tatuaje tribale traditionale Maori si polineziene.

Incantata de ce a vazut, cantareata a decis sa-si tatueze si ea pe mana simboluri tribale, in cadrul unei sedinte destul de dureroase, care a implicat o dalta, vopsea si un ciocanel.

Se pare insa ca superstarul pop nu a fost foarte multumita de rezultatul final, pentru ca, la cateva saptamani dupa, si-a sunat proprii ei artisti tatuatori din State, pentru a le cere sa "infrumuseteze" desenul traditional.

Faptul ca artistii tatuatori erau in New York si ea in Republica Dominicana, la 2.400 de km distanta nu a fost o problema pentru Rihanna, care a trimis un avion particular sa-i ridice si sa-i aduca la hotelul ei.

Designerii au spus ca le-a luat 11 ore sa faca tatuajul traditional "frumos", jignind astfel, triburile pentru care aceste desene sunt sacre.

"Am desenat ceva ce acopera degetele si incheietura si am incercat sa incorporam ce fusese facut inainte", a declarat Keith McCurdy, unul dintre artistii tatuatori pentru "E!". "Am imbinat ce fusese facut deja cu un design mai decorativ. Am incercat sa-l facem sa arate ca o bijuterie, putin ca un tatuaj henna. Rihanna a innebunit! I-a placut la nebunie!", a mai spus el.

Tiki Taane, unul dintre artistii tatuatori neo-zeelandezi care au facut tatuajul initial, i-a sarit in apararea cantaretei pentru gestul facut "Imi place cum aduce laolalta mai multe culturi diferite prin tatuaje. Cred ca e grozav! Cred ca tatuajul adaugat arata grozav. Completeaza bine munca traditionala. Bravo, Riri!", a scris acesta pe Facebook.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...