luni, 21 octombrie 2013

Cea mai penibila emisiune “Un show pacatos”

Emisiune e perceputa ca cea mai penibila, Emisiunea asta este o mare rusine pentru tara Romaneasca, ce au bagat 2 asistente care se misca si danseaza la misto sa faca rating neah, sper ca in viitor sa va faca CNA o vizita. Mai ales Dan Capatos cum se lauda el cu liderul de autinta de la Antena 1, poi bine ma da voi faceti ceva pentru ratingul ala radeti ca prostii la niste glume seci, imi vine sa arunc cu ceva in televizor cand il vad si pe Bordea cu niste amarate de tatuase si cu bancuri de gradinita, serios nimeni nu urmareste asa cevaprefer sa ma uit la ceva serion las asculta pe Radu Banciu decat sa ma uit la antena 1 bine ca ma mai uit la X Factor nu pot sa pierd in rest Antena 1 este varza.
Pacat de Bendeac si gasca lui care facea romania sa rada cu emisiunea lui dar din cauza cenzurii Antena 1 nu stie cum sa mai scoata bani din audienta.
Cata prostie, era de asteptat de la Capatos, Ana Maria Mocanu sa se miste pe muzica lui Mozart, bine ca eu ma uitam acolo ma holbam dar jenanta rau, ce crede publicul bine ca omul ca sa castige painea ar face orice.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...