duminică, 29 septembrie 2013

Cine este noul burlac de la Antena 1

Burlacul 5 Cine este noul burlac a cincea editie pe Antena1.Fostul soţ al Gabrielei Cristea a reuşit să devină celebru după despărţirea de vedeta de la Kanal D. Se aude că Antena1 i-ar fi propus să fie noul „Burlac" în cel de-al cincilea sezon al show-ului. Marcel Toader, noul «Burlac» de la Antena 1
Cine este Marcel Toader o biografie scurta

Functia detinuta: Om de afaceri

Data si locul nasterii: 4.01.1963, Oltenita

Stare civila: divortat

Copii: Maximilian

Nationalitate: Romana

Religie: Ortodoxa

Cele mai importante evenimente din viata ta: A fost sportiv de performanta si a jucat rugby pentru echipa nationala a Romaniei. In septembrie 2008 Marcel Toader s-a casatorit civil si religios, in secret, la Paris cu Gabriela Cristea. A avut mai multe afaceri printre care un restaurant, o firma de constructii piscine si un club exclusivist.

Cate neveste a avut:

A fost casatorit cu o frantuzoaica.

Dupa aceasta relatie, s-a casatorit cu jucatoare de tenis Catalina Cristea.

In 2005, a avut o relatie cu cantareata Anamaria Ferentz. Anamaria Ferent l-a acuzat public, in nenumarate randuri, ca si-a facut reclama pe spatele ei. Cei doi au fost casatoriti pentru o scurta perioada de timp.

In 2006 Marcel s-a casatorit cu Diana Ghenu, fiica primarului comunei Berceni.

In septembrie 2008 Marcel Toader s-a casatorit civil si religios, in secret, la Paris cu Gabriela Cristea. Cei doi s-au despartit in aprilie 2013, se pare din cauza infidelitatii lui Marcel.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...