duminică, 29 septembrie 2013

Ce trebuie baut cand te simti rau sau cand ai mahmureala

Migrene, mahmureala sau stare de greata? Orice problema se poate rezolva cu bautura potrivita. Iata ce solutii naturale ai pentru fiecare dintre ele.
Cand esti stresat - ceai negru
Studiile au demonstrat ca ceaiul negru reduce nivelul de cortizol din sange si ajuta persoanele stresate sa se calmeze.
Daca ti-e greata
Cea mai buna solutie? Expertii considera ca apa rece. Dar daca continui sa te simti rau, cel mai bine este sa incerci bauturile pentru sportivi, care iti inlocuiesc mineralele pierdute.
Daca te doare capul
Fara doar si poate, apa. Cat mai multa apa. Exista pentru 150 de tipuri diferite de migrene, iar aproape toate pot fi declansare de deshidratare. Asa ca, in loc sa bei repede pastile, bea niste pahare de apa.
Daca te doare gatul
Nu mai este niciun secret pentru nimeni: ceaiul fierbinte, fie ca este negru, verde sau cu fructe. Antioxidantii te ajuta sa scapi de infectie, iar caldura te scapa de mucus. Adauga si lamaie pentru un plus de vitamina C si miere.
Daca suferi de retentie de apa
Tot apa este solutia, pentru ca actioneaza ca un diuretic si elimina excesul de sare si toxine. Daca adaugi si niste frunze de menta, iti relaxezi sistemul digestiv si te poti bucura de un abdomen plat in cel mai scurt timp.
Daca suferi de mahmureala
Evita cafeaua. In schimb, poti bea o bautura pentru sportivi, care iti restabileste echilibrul in organism sau un suc de fructe.
Daca ai febra musculara
Suc de rodie sau de pepene verde. Acestea au proprietati calmante datorita aminoacizilor continuti si iti ajuta muschii sa-si revina dupa un antrenament mai dur.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...