luni, 14 octombrie 2013

Sarea si bicarbonatul ajuta igiena dentara

Fie ca am auzit de la parinti, rude, prieteni, bunici etc., am utilizat cu incredere unul dintre aceste remedii naturale.
Sarea si bicarbonatul sunt medicamente naturale pentru sanatatea si infrumusetarea dintilor. Poate ca foarte putini dintre noi stiu exact care sunt imbunatatirile pe care acestea le aduc dintilor.
Sarea impiedica formarea tartrului, ajuta la o curatare mai aprofundata a dintilor si improspateaza respiratia.
Bicarbonatul de sodiu, curata, lupta impotriva formarii tartrului, ajuta la recapatarea albului natural al dintilor, intareste smaltul si ajuta la curatarea mai aprofundata a dintilor si gingiilor.
Aceste remedii naturale nu numai ca sunt foarte usor de obtinut, putand fi gasite cu usurinta in comert la preturi accesibile, aduc foarte multe imbunatatiri frumusetii dintilor oferindu-le acestora urmatoarele:
Improspateaza respiratia
Curata mai aprofundat dintii
Impiedica formarea tartrului
Ajuta la recuperarea albului natural al dintilor
Intaresc smaltul dintilor
Scad numarul de bacterii din gura
Imbunatatesc sanatatea gingiilor.
Desi foarte cunoscute deja si cu multiple beneficii, aceste remedii naturale nu au putut castiga pe deplin increderea utilizatorilor.
Ce trebuie retinut este faptul ca aceste remedii naturale nu inlocuiesc pasta de dinti obisnuita. Acestea trebuie folosite in permanenta insa dupa periajul obisnuit sau inaintea acestuia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...